Lepote Dalmacije in Lastovo - premium

Skupinsko
kolesarjenje
Odhod 27.04.2024
Trajanje potovanja 8 dni / 7 noči
Storitev Po programu
Nastanitev Dvoposteljna kabina
Začetna točka Split /okolica
Prevoz Lasten

od 1125 €

Kolesarsko potovanje in križarjenje po jadranskih otokih.

Križarjenje med jadranskimi otoki in celino, številne naravne in kulturne zanimivosti na poti, kopanje in udobno bivanje na ladji; vse to združujemo s kolesarjenjem, ki zagotavlja izjemen užitek, sprostitev in izziv vsakemu  aktivnemu popotniku. Izkušena ladijska posadka skrbi za varno plovbo in dobro gostinsko ponudbo, vodnik pa za strokovno izvedbo potovanja.

1. dan: SPLIT / okolica - ŠOLTA
Zbor vseh udeležencev v Splitu / okolica in vkrcanje. Plovba na otok Šolta. S kolesarjenjem bomo začeli v mestu Maslinica. Kolesarska pot nas bo vodila po notranjosti otoka skozi slikovite vasice proti Stomorski, kjer nas bo čakala tudi naša ladja.  Večerja in prenočevanje na ladji (cca. 20 km).

2. dan: ŠOLTA - VIS
Jutranja plovba na otok Vis, do mesta Vis kjer bomo pričeli s kolesarjenjem. Krožna pot nas bo vodila skozi manjše vasice do mesta Komiža na drugem delu otoka, kjer bo nekaj časa za oddih in osvežitev v morju. Sledi nadaljevanje kolesarjenja proti Visu, kjer bomo tudi prenočili. Večerja in prenočevanje na ladji (cca. 45 km).

3. dan: VIS - BIŠEVO - KORČULA (Vela Luka)
Po zajtrku plovba na otok Biševo. Ogled znamenite modre špilje. Nekaj prostega časa za kopanje. Sledi plovba na Korčulo do mesta Vela Luka. Krožna kolesarska tura do Prigradice in nazaj mimo Blata do Vela Luke. Večerja in nočitev (cca. 30 km).

4. dan: KORČULA (Vela Luka) - LASTOVO
Po zajtrku začetek kolesarjenja po otoku skozi Blato in Prižbo po lepi panoramski cesti do Brna. Vkrcanje na ladjo in plovba na Lastovo. Raziskovanje otoka s kolesom. Otok Lastovo spada sigurno med najlepše jadranske otoke in se ponaša z kristalo čistim morjem in neokrnjeno naravo. Večerja in prenočevanje (cca. 45 km).

5. dan: LASTOVO - KORČULA (Lumbarda)
Po zajtrku plovba nazaj proti Korčuli. Kolesarjenje nadaljujemo iz vasice Brna skozi Smokvico in Čaro mimo Pupnata proti mestu Korčula. Nekaj prostega časa za ogled tega mesta ter nadaljevanje kolesarjenja proti Lumbardi, kjer nas bo čakala ladja. Lepa plaža v bližini bo idealna za osvežitev v morju. Večerja in prenočevanje (cca. 45 km).

6. dan: KORČULA (Lumbarda) - PELJEŠAC (Kučišće) - TRPANJ
Jutrana plovba proti Pelješcu, do naselja Kučišće, kjer bo začetek kolesarjenja. Pot nas bo vodila mimo Orebića in naprej skozi vinograde Podobuča do Potomja, kjer bo tudi možnost obiska vinske kleti. Sledi nadaljevanje kolesarjenja proti Trpnju, kjer bomo tudi prenočili (cca. 45 km).

7. dan: BRAČ (Sumartin) - BRAČ (Postira)
Jutranja plovba proti Braču. Začetek kolesarjenja po v ribiškem mestu Sumartin na Braču. Pot nas bo vodila skozi Selco do Gornjega Humca, kjer bomo krajši oddih. Sledilo bo nadaljevanje proti Pražnici in slikovit spust prosti Pučišćem, mestu zanemu o izdelkih iz kamna in od tam naprej proti Postiri, kjer nas bo čakala naša ladja (cca. 45 km).

8. dan: BRAČ (Postira) - SPLIT / okolica
Plovba do Splita oz. okolice in po zajtrku slovo od ladijske posadke in odhod proti domu.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa zaradi možnih posebnih vremenskih razmer.

CENA VKLJUČUJE: 7 polpenzionov (zajtrk in večerja na ladji), namestitev na ladji v dvoposteljnih kabinah, vse kabine tuš/WC, vključno s posteljnino in brisačami, slovenskega vodnika, ki kolesari s skupino

DOPLAČILA: luške in turistične pristojbine 45 € (na licu mesta)

MOŽNA DOPLAČILA: enoposteljna kabina 500 €, najem kolesa 70 €, najem E-kolesa 180 €, kabina na zgornji palubi 80 €, vstopnine na poti

OPOMBE: lasten prevoz - uredimo ugodno parkiranje, možnost doplačila za organiziran prevoz (min. 6 oseb)

Najmanjše število oseb za izvedbo potovanja: 28

Ladja A kat., vse kabine lasten tuš / wc in klimo.

Rezervacija počitnic

Termin
Vaši podatki
Potniki
Najem koles
Zavarovanje
Način plačila
Prijava na e-novice

Ne zamudi ponudb in se prijavi na naše e-novice.
Tvoj e-naslov bomo uporabili izključno samo za pošiljanje poceni, ugodnih in akcijskih ponudb.

Splošni pogoji

Lastminutepocitnice.si

Vsa TOP ponudba počitnic in potovanj na enem mestu!

Rezervirajte vaše počitnice ali potovanje in prihranite.

  • Garancija najnižje cene
  • Hitra podpora strankam
  • Rezervacija brez skritih stroškov
  • Hitra in enostavna rezervacija
  • Veliko zadovoljnih strank
  • Različni načini plačila
  • Večletne izkušnje
  • Varen nakup
  • Strokovnost in prijaznost svetovalcev
Vas zanimajo ugodne ponudbe?

Vpišite vaš e-naslov in vas bomo redno obveščali.

Spoštujemo vašo zasebnost. Ne bomo vam pošiljali nezaželene pošte in vaših podatkov ne bomo delili z nikomer. Od obveščanja se lahko kadarkoli odjavite.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se