• Slovenija
  • 24.01.2022
  • 24.03.2022
  • 1-3
  • 2 odrasla

Hotel Termal

  • družini prijazno
  • bogata športna ponudba
  • zunanji bazen
  • vodni športi
  • bogata wellness ponudba
  • wifi
  • za pare
  • otroški popusti
  • klima

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli ter hotelskih sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· prost vstop na bazenski kompleks Term 3000
· brezplačna uporaba ležalnikov v hotelskem kopališču (omejeno število)
· prost vstop v hotelsko savno
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· možnost kopanja od 11. ure dalje na dan prihoda, na dan odhoda pa cel dan v hotelskem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče (garaža v hotelu Livada Prestige z doplačilom)

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli ter hotelskih sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· prost vstop na bazenski kompleks Term 3000
· brezplačna uporaba ležalnikov v hotelskem kopališču (omejeno število)
· prost vstop v hotelsko savno
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· možnost kopanja od 11. ure dalje na dan prihoda, na dan odhoda pa cel dan v hotelskem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče (garaža v hotelu Livada Prestige z doplačilom)

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Hodnik do vsega
Po dolgem hodniku se je možno sprehoditi skozi vse hotele term, do wellness centra Thermalium in bazenskega kompleksa Term 3000. A Hotel Termal je tudi zgodba zase.

Kopališče in zimski vrt
Pred nekaj leti je hotelski bazen doživel popolno prenovo. Razen notranjega bazena so tu še izplavalni bazen, bazen s »črno« termalno vodo in finska savna. Tukaj je praviloma mirneje.

Lahko pa na 3127 m²
Bazenski kompleks Term 3000 ima skupno kar 11 bazenov in s tem prav vse, kar brbota, drči, masira in sprošča.

AH, PREKMURJE, RAVNICA, POLNA ZANIMIVOSTI! PRIVOŠČITE SI IZLETNIŠKI DAN – ZA VAS IMAMO KUP IDEJ, KAM!

Opis

V Termah 3000 v Moravskih Toplicah leži hotel Termal, ki je povezan s sosednjima hoteloma Livada Prestige in Ajda, ter z wellness centrom Thermalium.

Terme 3000, ki so odmaknjene od mestnega vrveža, ponujajo raznolike počitnice prav za vsakogar. Bazenski kompleks, notranji del prenovljen leta 2017, vas bo navdušil z dinamičnostjo, terapevtski center Thermalium z zdravstvenimi in wellness postopki prijetno sprostil, lastno hotelsko kopališče pa vas bo popeljalo vstran od vsakdanjih skrbi. Tukaj niso pozabili niti na najmlajše, ki jim v času počitnic privoščite zabavo po prekmursko z animatorjem Štrkom Vikijem v hotelu Ajda.

Hotelu Termal modernejši pridih in udobnejše bivanje zagotavlja v letu 2019 prenovljena fasada in balkoni hotela. Prav tako se ponaša z notranjim kopališčem z zimskim vrtom, kjer lahko uživate v dobrodejnih učinkih moravske termomineralne vode, občutite moč kristalov ter pomirjujoče delovanje barvne svetlobe. Na voljo sta še whirlpool in finska savna. V kolikor si boste namesto miru in tišine zaželeli več vodnih atrakcij in pestrejši program, se sprehodite po Prekmurskem mostu, ki vas bo skozi tematske kotičke Prekmurja popeljal do bazenskega kompleksa Term 3000, ki je s svojo svetlejšo podobo prav oživel. Poleg osrednjega bazena so na novo postavljeni tudi bazen s termo-mineralno vodo iz črnih globin, dva masažna bazena in večji otroški bazen z igrali. Osvežili se boste lahko v prenovljenem kopališkem baru, kjer so na voljo hitri prigrizki, ter si v zgornjem nadstropju privoščili sprostitev v Ajdovi počivalnici, ne pozabite pa še na Savna park.

V hotelu razpolagajo s 136 klimatiziranimi sobami, z LCD TV in minibarom. WiFi v sobah je brezplačen, prav tako zunanje parkirišče, medtem ko je garažo potrebno doplačati.

Samopostrežna zajtrk in večerja sta na voljo v hotelski restavraciji, kjer imajo poleg prekmurskih dobrot tudi bogat izbor vrhunskih slovenskih ter mednarodnih vin.

Bazeni in wellness

Bazenski kompleks Terme 3000: obsega 3127 m². V letu 2017 je bil prenovljen notranji del in ima skupno 11 bazenov; 8 notranjih in 3 zunanje, ki delujejo tudi pozimi (27–38 °C), saj so povezani z notranjimi bazeni, za otroke je ločen otroški notranji bazen. Bazeni v dveh nivojih ponujajo pestre programe in atrakcije: divjo reko - brzico, vodno-zračne ležalnike, gejzirje, slapove, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodne tokove, žvrkljajoče kopeli, in vedno priljubljeni cevni tobogani z zvočnimi in vizualnimi atrakcijami. Sprehodite se lahko po bosonogi poti, ki deluje kot akupresurna masaža stopal ali pa najdete svoj kotiček v Ajdovi počivalnici, kjer boste počivali na blazinah, polnjenimi z ajdovimi luščki. V kopališkem kompleksu so tudi savne.

Wellness center Thermalium: programi sprostitve in preventivne terapije.

Kopališče z zimskim vrtom hotela Termal: notranji bazen 88 m², rekreacijski zunanji bazen 572 m², whirlpooli, bazen s termo-mineralno vodo iz črnih globin 64 m²; 34–38 °C; finska savna.

Sobe

    Taksa in prijava


    Plačilo pri recepciji: turistična taksa 2 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1 EUR/osebo na bivanje.

    Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

    Strinjam se