• Slovenija
  • 05.03.2021
  • 03.05.2021
  • 1-3
  • 2 odrasla

Hotel Zdravilišče Laško

  • bogata športna ponudba
  • zunanji bazen
  • wifi
  • klima
  • parkirišče

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji in v sobah
· prost vstop v bazene hotela Zdravilišče Laško in hotela Thermana Park Laško
· prost vstop v fitnes
· celodnevno kopanje na dan prihoda po 14. uri in ves dan na dan odhoda
· nočno kopanje do 22. ure v bazenih Thermana Park Laško ob petkih
· pitje termalne vode
· hotelska kartica popustov
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji in v sobah
· prost vstop v bazene hotela Zdravilišče Laško in hotela Thermana Park Laško
· prost vstop v fitnes
· celodnevno kopanje na dan prihoda po 14. uri in ves dan na dan odhoda
· nočno kopanje do 22. ure v bazenih Thermana Park Laško ob petkih
· pitje termalne vode
· hotelska kartica popustov
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Prvi gostje so prišli že pred 165 leti. Danes sodoben hotel si zapomnimo predvsem po toplem vzdušju. Tu se družijo vse generacije, ki uživajo v hotelskem bazenu in v prenovljenem Centru zdravja. Hotel meji na krasen zdraviliški park, prepreden s potkami, posut s forma vivami in kronan z igrali za otroke.

Opis

Hotel Zdravilišče Laško se nahaja v stoletnem zdraviliškem parku ob reki Savinji, od koder prijetne sprehajalne poti vodijo v središče Laškega, ki ga zaznamujejo zgodbe o cvetju in pivu. V neposredni bližini je hotel Thermana Park Laško.

V hotelu Zdravilišče Laško se prepletata zdraviliški turizem in wellness. Zgrajen je brez arhitektonskih ovir, 56 sob je prilagojenih za invalide. V družabnih salonih, kavarni in restavraciji vlada domače vzdušje. Sprostitev vas čaka v zunanjih in notranjih termalnih bazenih. V notranjem kompleksu so na voljo terapevtski bazen, masažni bazen, otroški bazen. Na zunanjih površinah je na voljo rekreacijsko-masažni bazen. Tu so še center medicine in fizioterapije ter v letu 2019 prenovljen Center zdravja in dobrega počutja, kjer se lahko sproščate v solni sobi, v različnih kopelih in v vodnem fitnesu. Obnovljen je tudi fitnes v Zdravilišču Laško. V letu 2020 so ponudbo dopolnili s tremi manjšimi savnami. Za boljše fizično in psihično počutje se sprehodite po parku Thermane Laško in se ustavite na eni izmed šestih energijskih točk. Za povečanje vpliva energijskih točk spijte še kozarec termalne vode Laško v pivnici termalne vode.

Ko si boste zaželeli spremembe, obiščite Hotel Thermana Park Laško. Pod kupolo se nahaja Termalni center na kar 2200 m². Na voljo je bazen z valovi, trije whirlpooli nad bazenom, Kneippova pot, otroški vodni kotiček, rekreacijsko-masažni bazen s slapom in talnimi izviri, hitra reka in tobogan, zunaj se nahaja plavalni in otroški bazen, vodna drča, tobogan in rekreacijsko-masažni bazen, povezan z notranjim.

Hotel ima 200 lepo urejenih sob, vse imajo minibar, LCD TV, brezplačen WiFi in klimatsko napravo.

V restavraciji Vrelec se lahko okrepčate s samopostrežnimi obroki, vedno pa so na voljo tudi vegetarijanske in dietne jedi. 

Bazeni in wellness

Zdravilišče Laško
V notranjem kompleksu so na voljo terapevtski bazen (32 °C), masažni bazen (34 °C). Na zunanjih površinah je na voljo rekreacijsko-masažni bazen (32–34 °C).

Center zdravja in dobrega počutja je bil prenovljen v letu 2020, pričakujejo vas sodobni prostori za medicinske in wellness masaže, solna soba, kopeli (termalne, zeliščne in solne), termoterapija za parafango obloge in parafin, hidroterapija, vodni fitnes, nege obraza in telesa in fitnes. Ponudbo dopolnjujejo v letu 2020 tri nove savne (finska, infrardeča).

Thermana Park Laško

Termalni Center: pod stekleno kupolo so na 2200 m² na voljo bazen z valovi, trije whirlpooli nad bazenom, Kneippova pot, otroško vodno zabavišče, rekreacijsko-masažni bazen s slapom in talnimi izviri, hitra reka in tobogan, zunaj pa se nahaja plavalni in otroški bazen, vodna drča, tobogan in rekreacijsko-masažni bazen povezan z notranjim; na sotočju Rečice in Savinje se nahaja masažni bazen v obliki kristala; termalna voda ima temperaturo 30–34 °C.

Wellness Spa center: tajske, ayurveda, shiatsu masaže, nege telesa in obraza, wellness programi, sproščujoče kopeli, otroški wellness ...

Thermana & Veda Ayurveda Center Laško: različni ayurveda tretmaji in ayurveda programi, ki temeljijo na tradicionalnem izročilu.

Sobe

  • DS2 standard: dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar
  • DS2-3 - comfort: dvoposteljna soba, 26 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, možnost dodatnega ležišča, pogled na Savinjo

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa po veljavnem odloku občine Laško + enkratna prijava 2 EUR/osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se