• Slovenija
  • 01.11.2020
  • 30.12.2020
  • 1-3
  • 2 odrasla

Hotel Vita Dobrna

  • bogata wellness ponudba
  • za pare
  • seniorji

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop na bazene
· celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· prost vstop v fitnes v hotelu Vita
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop na bazene
· celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· prost vstop v fitnes v hotelu Vita
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Kostanj za Napoleona
Hotel se nahaja ob vstopu v stoletni kostanjev park, ki je tu še iz časov, ko je sem zahajal  Napoleonov brat Ludvik. V zahvalo za povrnjeno zdravje je dal zgladiti skalnata tla v bazenu.

La Vita, življenje je lepo
Hotel Vita je najnovejši. Ima bazenski kompleks in masažno-lepotni center La Vita Spa & Beauty. Dežela savn se bohoti na 500 m² in se hvali s pestro ponudbo za izvajanje Kneippovega programa.

Kavarniško vzdušje
Govori se o dobrem vzdušju v hotelski kavarni. Svoje zagotovo naredijo tudi slastne tortice, a  najbrž so mislili predvsem na tukajšnje glasbene in plesne večere.

IZLETNIŠTVO DOBI KRILA: NAJEM ELEKTRIČNEGA VOZILA ZA PANORAMSKE IZLETE V OKOLICO DOBRNE, KMETIJE Z DOBROTAMI, POHODNIŠKE IN KOLESARSKE POTI …

Opis

Hotel Vita **** kot osrednji hotel Term Dobrna združuje vso ponudbo pod eno streho.  Če se je v zdravilišču v zelenem okolju in ugodni klimi prijetno počutil Napoleonov brat Ludvik, se boste tukaj verjetno dobro počutili tudi vi. V zahvalo za uspešno okrevanje se je Ludvik celo oddolžil – dal je zravnati in zgladiti neravna skalnata tla bazena.

V hotelu vas pričakuje sodobni Medicinski center, kjer so gostom na voljo storitve za ohranjanje in krepitev zdravja, kot so vitaminske infuzije, akupunktura, obloge fanga ali šote, svetlobne terapije itd. Sprehodite se tudi skozi zdraviliški park z energijskimi točkami, katere lahko blagodejno vplivajo na psihološko stanje, kot tudi na odpravo težav in nekaterih bolezenskih stanj.

Na prijetno sprostitev vabijo termalni bazeni v hotelu, kjer boste ob notranjih in zunanjih bazenih z zdravilno termalno vodo našli whirlpool, otroci pa svoj bazenček. Ne pozabite še na vrhunski masažno-lepotni center La Vita in atraktivno ponudbo Arbora spa-ja, kjer so na voljo finske in turške savne, infrardeča savna, ledena jama, zunanji in notranji whirpooli ter zunanja terasa s kabanami.

V hotelu Vita, ki je osrednji hotel v termah, je 174 sodobnih in klimatiziranih sob, v katerih je na voljo  TV, minibar, sef, telefon in brezplačen WiFi.

Hotelsko samopostrežno restavracijo Vita dopolnjuje á la carte ponudba in ponudba sladic Kavarne in restavracije Vita z letno teraso ter prijetno vzdušje á la carte Restavracije Kamin. Možna je tudi dietna prehrana proti doplačilu in ob predhodni najavi. Ne pozabiti obiskati restavracije Steak & Burger Dobrna, kjer vam bodo postregli slastne burgerje, sočne zorjene ramsteke, perutničke …

Bazeni in wellness

Bazenski kompleks: notranji termalni bazen (32 °C, 12x18 m), whirlpool (35 °C), otroški notranji bazen (32 °C, 3x4 m), zunanji termalni bazen (28–29 °C) in otroški zunanji bazen (32 °C).

Masažno-lepotni center La Vita s svojo pisano ponudbo masaž in ritualov, nege obraza, telesa, maderoterapijo ter drugimi lepotilnimi programi kot so podaljševanje trepalnic, permanentno lakiranje nohtov, karbonski piling obraza, trajno odstranjevanje dlak ter odstranjevanje tetovaž ipd. bo nepogrešljiv sopotnik vašega razvajanja.

Arbora Spa s svojo atraktivno ponudbo parnih in finskih savn, infrardeče  savne, bo prava poslastica osvežitve in sprostitve telesa in duha. Tukaj so še ledena jama, zunanji n notranji whirpooli, počivališča in zunanja terasa s kabanami.

Sobe

  • DS2 (francosko ležišče širine 180 cm): dvoposteljna soba s francoskim ležiščem (180 cm), 16 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef
  • DS2 B: dvoposteljna soba, 16-21 m²; balkon, kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef
  • DS3 (1/2+1): dvoposteljna soba, 24 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, možnost dodatnega ležišča
  • EC2 - economy: dvoposteljna €conomy soba s francoskim ležiščem (180 cm), 16 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef
  • ES1: enoposteljna soba, 16 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef
  • SU2-4 (mala suita): suita, 24 m²; spalnica s francoskim ležiščem (š=180) in dnevna soba s kavčem (raztegljiv dvosed), kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef
  • SU2-4 superior: suita, 40-48 m²; spalnica s francoskim ležiščem (š=180) in dnevna soba s kavčem (raztegljiv dvosed), kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,5 EUR na osebo na dan in enkratna prijava 2,0 EUR na osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se