• Slovenija
  • 29.01.2021
  • 29.03.2021
  • 1-3
  • 2 odrasla

Hotel Izvir

  • bogata wellness ponudba
  • za pare
  • seniorji
0 / 10 Dobro
5 ocen

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi v sobah in avli hotela
· prost vstop v termalni bazenski kompleks
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjih bazenih (omejeno število)
· 1 x dnevno prost vstop v svet savn do 15. ure
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· pitna kura brez kozarca z radensko slatino iz vrelca v prenovljenem Salonu zdravja
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi v sobah in avli hotela
· prost vstop v termalni bazenski kompleks
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjih bazenih (omejeno število)
· 1 x dnevno prost vstop v svet savn do 15. ure
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· pitna kura brez kozarca z radensko slatino iz vrelca v prenovljenem Salonu zdravja
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

O srcu
Zdraviliški park pred hoteli ustvarja mirno in prijetno počitniško vzdušje. Ker so tukaj doma tri srca, je še posebej pomembno, da bo vaše srce odšlo domov pomirjeno in polno.

Vse je povezano
Hotela Izvir in Radin sta povezana, prav tako neposredno vkorakate v kopališče in medicinski del. Le do slikovitih Radgonsko-Kapelskih goric bo treba vzeti pot pod noge.

Topli in hladni

V termalnih bazenih in savnah si ponavadi pregrevamo telo in tudi tukaj ni nič drugače. Razen
plavalnega pololimpijskega bazena z le 29 stopinjami.

ROMANTIČNI IN ŠE POSEBEJ DRAGOCENI KOTIČKI: KAVARNA SWING, GOSTILNA PARK, ZDRAVILNI VRELEC V PARKU …

Opis

Sodobno opremljen hotel Izvir leži na mirni legi v turističnem centru Zdravilišča Radenci. Hotelska kompleksa Radin in Izvir sta povezana med seboj, z bazenskim kompleksom ter z medico-wellness centrom Corrium.

Hotel  Izvir je še posebno primeren za tiste, ki želijo poskrbeti za vitalnost svojega srca ter telo napolniti z edinstveno mineralno vodo, ki se pohvali z blagodejnimi učinki. Uživajte svoje termalne počitnice v zunanjih in notranjih bazenih na 1460 m². Notranji plavalni bazen z navadno vodo, notranji in zunanji termalni bazen s termomineralno vodo, notranji bazen s toplimi vrelci, bazeni za knajpanje … Posebej za otroke so pripravili čofotalnike z ogrevano in termalno vodo, notranjo igralnico, med šolskimi počitnicami pa jih pričakuje še maskota veverička Muki, tako da bodo njihove počitnice pravi užitek. Vas pa vabijo v različne kopeli, savne in na masaže. Ne pozabite še na prenovljen Salon zdravja, kjer lahko za dobro počutje pijete mineralno vodo iz najstarejšega vrelca v Radencih, si privoščite mineralno kopel za roke s CO₂ in povprašate za nasvet zdravstvene strokovnjake.

Podajte se tudi na sprehode ali kolesarjenje ob Muri in na okoliške vinorodne Radgonsko-kapelske gorice. Zdravje srca lahko preverite tudi na pohodu za močno srce, na 1,5 km dolgi poti po zdraviliškem parku. Kavarna Swing vas bo dvakrat tedensko razveseljevala s plesno glasbo. Ne izpustite užitkov na terasi s pogledom na zdravilni vrelec ob najboljšem jabolčnem zavitku (njegova skrivna sestavina je mineralna voda).

Skupaj je v hotelu Izvir 128 sob, večinoma s francoskim balkonom. Vse imajo tudi klimatsko napravo, sat. TV in minibar.

V hotelski restavraciji imajo samopostrežne zajtrke in večerje, po vnaprejšnjem dogovoru vam pripravijo tudi dietne in vegetarijanske obroke. Chefi v hotelski restavraciji pripravljajo uravnotežene jedi, v ponudbi so tudi tipične lokalne jedi, njihova posebnost pa so jedi z mineralno vodo.

Sobe

  • DS2 (1/2): ​dvoposteljna soba, 16,4–22 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik zalase, sat. TV, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, brezplačen WiFi
  • ES1: enoposteljna soba, 12,9–14,8 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik zalase, sat. TV, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, brezplačen WiFi
  • SU 2: suita, 28,8 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, sef, telefon, brezplačen WiFi

Koristne informacije

Prijava: 14–21h (javiti prihod po 20h), odjava: 7–11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Maestro, Diners Club.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo (s predhodno najavo). Bogat razvedrilni program (kreativne delavnice, sejem domače obrti); v času šolskih počitnic bo z vami počitnikovala veverička Muki. 4 zunanja osvetljena teniška igrišča in 3 v dvorani; najem koles; vaje v vodi, jutranja gimnastika. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo je 5 sob za invalide.
Z doplačilom: kosilo 12 €/osebo/dan, otroška posteljica 7 €/dan; športne aktivnosti.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Vstop v svet savn ni možen na dan odhoda. Zunanji otroški in mladinski bazen odprta v času poletja.

Taksa in prijava


Plačilo pri recepciji: turistična taksa 2 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1 EUR/osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se