• Slovenija
  • 24.01.2022
  • 24.03.2022
  • 1-3
  • 2 odrasla

Hotel Izvir

  • bogata wellness ponudba
  • za pare
  • seniorji

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela
· prost vstop v termalni bazenski kompleks
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjih bazenih (omejeno število)
· 1 x dnevno prost vstop v svet savn (od 12.-16. ure)
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· pitna kura z mineralno vodo iz vrelca v Salonu zdravja (brez kozarca)
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela
· prost vstop v termalni bazenski kompleks
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjih bazenih (omejeno število)
· 1 x dnevno prost vstop v svet savn (od 12.-16. ure)
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· pitna kura z mineralno vodo iz vrelca v Salonu zdravja (brez kozarca)
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

O srcu
Zdraviliški park pred hoteli ustvarja mirno in prijetno počitniško vzdušje. Ker vas tukaj čaka prijazno osebje in kar dvesto petdeset sončnih dni je pred vami oddih, ob katerem vam bo zaigralo srce.

Vse je povezano
Hotela Izvir in Radin sta povezana, prav tako neposredno vkorakate v kopališče in medicinski del. Le do slikovitih Radgonsko-Kapelskih goric bo treba vzeti pot pod noge.

Topli in hladni

V termalnih bazenih in savnah si ponavadi pregrevamo telo in tudi tukaj ni nič drugače. Razen plavalnega pololimpijskega bazena z le 29 stopinjami.

ROMANTIČNI IN ŠE POSEBEJ DRAGOCENI KOTIČKI: KAVARNA SWING, ZDRAVILNI VRELEC V PARKU, PRENOVLJENI SALON ZDRAVJA …

Opis

Sodobno opremljen hotel Izvir leži na mirni legi v turističnem centru Zdravilišča Radenci. Hotelska kompleksa Radin in Izvir sta povezana med seboj, z bazenskim kompleksom ter z medico-wellness centrom Corrium.

Hotel  Izvir je še posebno primeren za tiste, ki želijo poskrbeti za vitalnost svojega srca ter telo napolniti z edinstveno mineralno vodo, ki se pohvali z blagodejnimi učinki. Uživajte svoje termalne počitnice v zunanjih in notranjih bazenih na 1460 m². Notranji plavalni bazen z navadno vodo, notranji in zunanji termalni bazen s termomineralno vodo, notranji bazen s toplimi vrelci, bazeni za knajpanje … Posebej za otroke so pripravili čofotalnike z ogrevano in termalno vodo, notranjo igralnico, med šolskimi počitnicami pa jih pričakuje še maskota veverička Muki, tako da bodo njihove počitnice pravi užitek. Vas pa vabijo v različne kopeli, savne in na masaže. Ne pozabite še na prenovljen Salon zdravja, kjer lahko za dobro počutje pijete mineralno vodo iz najstarejšega vrelca v Radencih, si privoščite mineralno kopel za roke s CO₂ in povprašate za nasvet zdravstvene strokovnjake.

Podajte se tudi na sprehode ali kolesarjenje ob Muri in na okoliške vinorodne Radgonsko-kapelske gorice. Zdravje srca lahko preverite tudi na pohodu za močno srce, na 1,5 km dolgi poti po zdraviliškem parku. Ne izpustite užitkov na terasi s pogledom na zdravilni vrelec ob najboljšem jabolčnem zavitku (njegova skrivna sestavina je mineralna voda).

Skupaj je v hotelu Izvir 128 sob, večinoma s francoskim balkonom. Vse imajo tudi klimatsko napravo, sat. TV in minibar.

V hotelski restavraciji imajo samopostrežne zajtrke in večerje, po vnaprejšnjem dogovoru vam pripravijo tudi dietne in vegetarijanske obroke. Chefi v hotelski restavraciji pripravljajo uravnotežene jedi, v ponudbi so tudi tipične lokalne jedi, njihova posebnost pa so jedi z mineralno vodo.

Bazeni in wellness

1460 m² vodnih površin, 3 notranji termalni bazeni (33 °C), 2 whirpoola (36 °C), 1 notranji plavalni bazen (28–29 °C), 4 zunanji termalni bazeni (29–34 °C), notranji otroški (33 °C) in zunanji otroški (29–30 °C) bazen.

Wellness: Svet savn (6 različnih savn in Kneippov bazen).

Medico-wellness center Corrium: zdravstvene ambulante, fizioterapija, mineralne kopeli, klasične masaže …

Sobe

    Taksa in prijava


    Plačilo pri recepciji: turistična taksa 2,50 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1 EUR/osebo na bivanje.

    Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

    Strinjam se