• Slovenija
  • 29.01.2021
  • 29.03.2021
  • 1-3
  • 2 odrasla

Hotel Radin

  • bogata wellness ponudba
  • za pare
  • seniorji

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi v sobah in avli hotela
· prost vstop v termalni bazenski kompleks
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjih bazenih
· 1 x dnevno prost vstop v svet savn do 15. ure
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi v sobah in avli hotela
· prost vstop v termalni bazenski kompleks
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjih bazenih
· 1 x dnevno prost vstop v svet savn do 15. ure
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

O srcu
Zdraviliški park pred hoteli ustvarja mirno in prijetno počitniško vzdušje. Ker so tukaj doma tri srca, je še posebej pomembno, da bo vaše srce odšlo domov pomirjeno in polno.

Vse je povezano
Hotela Izvir in Radin sta povezana, prav tako neposredno vkorakate v kopališče in medicinski del. Le do slikovitih Radgonsko-Kapelskih goric bo treba vzeti pot pod noge.

Topli in hladni

V termalnih bazenih in savnah si ponavadi pregrevamo telo in tudi tukaj ni nič drugače. Razen
plavalnega pololimpijskega bazena z le 29 stopinjami.

ROMANTIČNI IN ŠE POSEBEJ DRAGOCENI KOTIČKI: KAVARNA SWING, GOSTILNA PARK, ZDRAVILNI VRELEC V PARKU …

Opis

Hotelski kompleks Radin leži na mirni legi v osrčju Zdravilišča Radenci, od koder seže pogled na rumena žitna polja in urejene vinograde.

Zaradi svoje lege bo navdušil ljubitelje narave, saj Pomurje slovi po čudovitih sprehajalnih, tekaških in kolesarskih poteh, ki se vijejo bodisi ob reki Muri bodisi po okoliških gričih vinorodnih Radgonsko-kapelskih goric. Prav tako pa ga obdaja čudovit zdraviliški park, kjer se bodo vaše oči zagotovo spočile.

V letu 2019 prenovljena pitna dvorana, nadgrajena v Salon zdravja, je prostor v katerem se začne proces skrbi za svoje zdravje. Tukaj si lahko v kozarec neposredno iz izvira natočite mineralno vodo bogato s CO2. Blagodejni vplivi radenske slatine, ki sta jo nekoč pila sam papež v Vatikanu in cesar na dunajskem dvoru, bodo poskrbeli da se bosta spočila vaše telo in duša. Novost v Salonu zdravja so različna koristna zdravstvena predavanja, mehurčkasta mineralna kopel za roke in skupinske vaje za boljše počutje in zdravje. Na dodatno sprostitev vas vabijo zdravilna termalna voda v zunanjih in notranjih bazenih zdravilišča z raznimi vodnimi atrakcijami, slapovi, čofotalniki ter bazen za knajpanje, na razvajanje pa vabijo tudi različne kopeli, masaže, savne … Tudi na najmlajše niso pozabili – čaka jih mali vodni svet in hišna maskota veverička Muki.

Hotel Radin je povezan z bazenskim kompleksom ter medico-wellness centrom Corrium. Skupaj je v hotelu 290 sob, vse imajo LCD TV in minibar.

V hotelski restavraciji imajo samopostrežne zajtrke in večerje, po vnaprejšnjem dogovoru vam pripravijo tudi dietne in vegetarijanske obroke. Novost pri obrokih je tudi program »izberimo zdravo«. Ob termalnih bazenih vas čakata dva lokala, v baru Vital si lahko privoščite kavico, v samopostrežni restavraciji Pepsi pa hitro pripravljene jedi, dnevna kosila in sladice.

Sobe

  • DS2-3 francoski balkon (Radin B): dvoposteljna soba, 20,9–24,45 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, minibar, sef, telefon, brezplačen WiFi, balkon, možnost dodatnega ležišča
  • EC2 (ožje francosko ležišče ležišče): €conomy soba, 16,5–19,2 m²; manjša soba za največ dve osebi z ožjim francoskim ležiščem (š=140/160 cm), kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, minibar, sef, telefon, brezplačen WiFi
  • ES1: enoposteljna soba, 18,2 m²; kopalnica s prho ali kadjo, ožje ležišče (š=100 cm), LCD TV, minibar, sef, telefon, brezplačen WiFi

Koristne informacije

Prijava: 14–21h (javiti pozen prihod do 20h), odjava: 7–11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo (s predhodno najavo). Bogat razvedrilni program (kreativne delavnice, sejem domače obrti), organizirani pohodi; v času šolskih počitnic bo z vami počitnikovala veverička Muki. V bližini 4 zunanja osvetljena teniška igrišča in 3 v dvorani, golf igrišče Radenci; najem koles; vaje v vodi, jutranja gimnastika.
Z doplačilom: kosilo 12 €/osebo/dan, otroška posteljica: 7 €/dan; športne aktivnosti.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Vstop v svet savn ni možen na dan odhoda. Hotel ni prilagojen invalidom, priporočamo nastanitev v hotelu Izvir. Zunanji otroški in mladinski bazen odprta v času poletja.

Taksa in prijava


Plačilo pri recepciji: turistična taksa 2 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1 EUR/osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se