• Slovenija
  • 29.01.2021
  • 29.03.2021
  • 1-3
  • 2 odrasla

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi
· 2 x dnevno prost vstop na bazene in v savne Termalnega Parka Terme Ptuj
· brezplačno parkirišče pred hiškami

Več za vas

· brezplačen WiFi
· 2 x dnevno prost vstop na bazene in v savne Termalnega Parka Terme Ptuj
· brezplačno parkirišče pred hiškami

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Mini naselje bungalovov ima skupaj 20 sob, ki so kot hotelske, vendar le korak do zelenice. Badminton in frizbi zdaj nista več vprašanje. Ko se vam zahoče bazenov, skočite v 200 m oddaljen Termalni park s tobogani, sicer pa se v mirnem okolju hišk potopite v najljubšo knjigo ali na dekici opazujte oblake.

Opis

Terme Ptuj imajo ob hotelu Grand Hotel Primus in osrednjem Termalnem Parku Terme Ptuj tudi naselje bungalovov, kjer lahko užijete še več svobode na svojem dopustu.

Če so sem našli že Rimljani, boste našli tudi vi! Najstarejše slovensko mesto, Ptuj, leži v Dravski dolini in vabi na obisk mogočne utrdbe, ki se bohoti na hribu nad mestom in se razteza skoraj do Drave. Samostani, spomeniki, stolpi in mestna hiša prikazujejo najmočnejše kazalnike mestne arhitekture.

Potem, ko boste dodobra raziskali ponudbo mestnega jedra ali se podali okoli »ptujskega morja« (akumulacijsko jezero na Dravi), bo prav gotovo prijala sprostitev v bazenih in savnah v Termalnem Parku Terme Ptuj. Notranje kopališče obsega 6 bazenov z whirpooli, poleti pa je odprto tudi atraktivno zunanje kopališče z adrenalinskimi tobogani ter fitnesom na prostem. Prost vstop imate tudi v savne, za katere vam bo telo še kako hvaležno. Z doplačilom lahko obiščete tudi bazenski kompleks Vespasianus, savne Flavia in Imperium dobrega počutja v Grand Hotela Primus. Otroci pa se bodo v času šolskih počitnic zabavali z račkom Vilijem in  vojščakom Primusom.

Majhno naselje bungalovov ima skupaj 17 sob, odmaknjenih od vrveža. Vse sobe so opremljene s sat. TV.

Samopostrežni zajtrk in večerja sta v restavraciji Zila, ki se nahaja ob vstopu v Termalni Park, oddaljena pribl. 100 m. »Hedonistično« Primusovo tortico s tekočo čokoladno sredico pa si lahko privoščite v slaščičarni Term Ptuj.

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod do 18h), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo.
Z doplačilom: kosilo 12 €/osebo/dan, otroška posteljica 7 €/dan, psi 8 €/dan; garaža v Grand Hotelu Primus 5 €/dan.
Omejitve: bungalovi niso prilagojeni invalidom. Gostom je na voljo recepcija GH Primus. Obroki so gostom na voljo v restavracija Zila v sklopu Termalnega parka.

Taksa in prijava


Plačilo pri recepciji: turistična taksa 2,5 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1 EUR/osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se