• Slovenija
  • 01.11.2020
  • 30.12.2020
  • 1-3
  • 2 odrasla

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· pijača dobrodošlice
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· pijača dobrodošlice
· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Hotel Špica Laško se nahaja v samem središču mesta Laško.

Laško je turistično mesto, z bogato zdraviliško, rudarsko in pivovarsko tradicijo. Velja za eno izmed najlepših zelenih turističnih destinacij v Sloveniji. Tukaj se prav za vsakogar nekaj najde, pohodniki in kolesarji se bodo razveselili številnih urejenih poti, pa tudi ljubitelji ribolova ne bodo ostali praznih rok. Za razvajanje in plavanje je poskrbljeno v Thermani Laško in v Rimskih Termah, ne pozabite si ogledati še Pivovarne Laško in Gradu Tabor. V neposredni bližini so na voljo športna igrišča in dvorana.

Sodoben prenovljen hotel stoji na prostoru prvega hotela v Laškem, ki je bil že desetletja središče družabnega življenja v občini. Hotel Špica Laško se nahaja v neposredni bližini glavnega prireditvenega prostora Pivo in cvetje, ki je največja festivalska prireditev v Sloveniji in je gostila že mnoga svetovno znana glasbena imena.

V 28 lično opremljenih sobah, poimenovanih po cvetlicah, najdete LCD TV, minibar, sušilnik za lase in brezplačen WiFi.

Dan boste začeli s samopostrežnim zajtrkom in nadaljevali s samopostrežnim kosilom ali večerjo v restavraciji Hotela Špica Laško. Privoščite si lahko najboljšo pizzo v Laškem in okolici, pečeno v krušni peči. Tudi na sladokusce niso pozabili, v slaščičarni poskusite odlično kremo iz pregrete smetane z bližnje domačije ali pa šmorn kot so ga pekle babice.

Sobe

    Taksa in prijava


    PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,50 €/osebo na dan (otroci:-100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1 €/osebo na bivanje.

    Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

    Strinjam se