• Slovenija
  • 24.01.2022
  • 24.03.2022
  • 1-3
  • 2 odrasla

Hotel Thermana Park Laško

  • družini prijazno
  • animacijski program
  • bogata športna ponudba
  • notranji bazen
  • vodni športi
  • bogata wellness ponudba
  • masaža
  • ayurveda
  • steam bath (turška kopel)

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop v bazene Hotela Thermana Park Laško in bazene hotela Zdravilišče Laško
· brezplačna uporaba kopalnih plaščev za odrasle osebe
· celodnevno kopanje tudi na dan odhoda
· nočno kopanje do 22. ure v bazenih Thermana Park Laško ob petkih
· prost vstop v fitnes
· pitje termalne vode
· hotelska kartica popustov
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop v bazene Hotela Thermana Park Laško in bazene hotela Zdravilišče Laško
· brezplačna uporaba kopalnih plaščev za odrasle osebe
· celodnevno kopanje tudi na dan odhoda
· nočno kopanje do 22. ure v bazenih Thermana Park Laško ob petkih
· prost vstop v fitnes
· pitje termalne vode
· hotelska kartica popustov
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Poletje pod kupolo
Edinstvena kupola nad bazeni se ob lepem vremenu odpre. Whirlpooli so kot velikanske barvne bovle, v katerih se mehurčkate pod zvezdnatim nebom. Poleti so tu še zunanji bazeni s  tobogani, drčo in vodnim spray parkom za najmlajše. Veselje za vso družino!

Dom zdravja in veselja
Po kopanju si privoščite masažo, dišeče kopeli, nego telesa. Sprehod ob Savinji vas bo oskrbel s kisikom, Laška medenka v baru bo pobožala vašo dušo. V miniklubu pa vselej odmeva smeh!

Najlepši in najgostoljubnejši
… zdraviliški kraj pri nas. Raziščite njegovo okolico na kolesu – pripravijo vam tudi piknik košaro. Vprašajte receptorje za vsebinsko najlepše poti in doživetja.

V SAVNA CENTRU S SEDMIMI SAVNAMI BOSTE NALETELI TUDI NA TEMATIKO PIVOVARSTVA V PARNI SAVNI "KOTEL". NA ZDRAVJE – TAKO ALI DRUGAČE!

Opis

Hotel Thermana Park Laško leži ob reki Savinja. Do mesta Laško vas loči 15 minutni poživljajoči sprehod skozi zdraviliški park.

Laško je poznano po poletnem festivalu Pivo in cvetje, po pivovarni s 190-letno tradicijo in seveda po termah, ki v mestece pritegnejo največ obiskovalcev. Poleg kopanja v sodobnih termah se bodo otroci še posebej razveselili igralnice in počitniških kreativnih delavnic z maskotama Vodomček in Vodomčica ter lepih igral v obliki gradu v parku. V hotelu povprašajte tudi po Sobi VR doživetij, kjer lahko s pomočjo virtualne resničnosti spoznate barvit srednji vek, čas mogočnih grofov Celjskih in zgodbo tragične ljubezni Friderika in Veronike. Družine bodo zagotovo navdušene nad možnostjo izletov v okolico. Vsi, ki si želite poživitve in revitalizacije, si privoščite kozarec termalne vode Laško v pivnici termalne vode.

Hotel Thermana Park Laško je tisti fotogenični hotel, na katerega fotografijah se bohoti lepa steklena kupola nad bazeni, ki se v poletnih mesecih tudi odpre. Pod kupolo se nahaja Termalni center na kar 2200 m². Visoko v zraku so trije okrogli masažni bazeni, v katerih brbotajo mehurčki. Tukaj so še bazen z valovi, Kneippova pot, otroški vodni kotiček, rekreacijsko-masažni bazen s slapom in talnimi izviri, hitro reko in toboganom. Zunaj se nahaja poleg termalnega še rekreacijski-masažni in otroški bazen, vodna drča in tobogan. Na sotočju Rečice in Savinje se nahaja masažni bazen v obliki kristala. V Wellness Spa centru najdete Ayurveda Center Thermana & Veda, med številnimi tretmaji vam bodo na voljo tudi pivovske kopeli in masaže.

V hotelu je 188 sodobno opremljenih sob, ki razveseljujejo z živahnimi barvami. Nekatere imajo pogled na Savinjo, prav vse pa so klimatizirane in opremljene z LCD TV, minibarom in brezplačnim WiFijem.

V samopostrežni hotelski restavraciji vas čaka odlična in pestra hrana, tudi ayurvedska. S predhodnim dogovorom vam pripravijo dietno hrano, občasno pa organizirajo tematske večere. In ne pozabite na izvrstne domače sladice hotelske kavarne.

Bazeni in wellness

Termalni Center: pod stekleno kupolo so na 2200 m² na voljo bazen z valovi, trije whirlpooli nad bazenom, Kneippova pot, otroško vodno zabavišče, rekreacijsko-masažni bazen s slapom in talnimi izviri, hitra reka in tobogan, zunaj pa se nahaja plavalni in otroški bazen, vodna drča, tobogan in rekreacijsko-masažni bazen povezan z notranjim; na sotočju Rečice in Savinje se nahaja masažni bazen v obliki kristala; termalna voda ima temperaturo 30–34 °C.

Savna Center na 675 m² z 8 savnami (finske, parna, infrardeča, Laconium in Senarium), hladnim notranjim in toplim zunanjim bazenom z masažnimi elementi, tuši doživetij, počivališči ter barom za osvežitev.

Wellness Spa center: tajske, ayurveda, shiatsu masaže, nege telesa in obraza, wellness programi, sproščujoče kopeli, otroški wellness ...

Thermana & Veda Ayurveda Center Laško: različni ayurveda tretmaji in ayurveda programi, ki temeljijo na tradicionalnem izročilu.

Sobe

  • DS2-3 B comfort plus: dvoposteljna soba, 31–36 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, balkon s pogledom na Savinjo, možnost dodatnega ležišča (170 x 190 ali 90 x 200 cm)
  • DS2-3 standard: dvoposteljna soba, 25,5 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačni WiFi, minibar, telefon, sef, možnost dodatnega ležišča (170 x 190 cm)
  • DS2-3 standard plus: dvoposteljna soba, 25,5–31,5 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, francoski balkon, nekatere s pogledom na Savinjo, možnost dodatnega ležišča (170 x 190 cm ali 90 x 200 cm)

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa po veljavnem odloku občine Laško + enkratna prijava 2 EUR/osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se