• 31.07.2021
  • 29.08.2021
  • 2-5
  • 2 odrasla

Hotel Aquapark Žusterna

  • družini prijazno
  • seniorji
  • otroški popusti

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela, tudi v sobah z balkonom
· brezplačno kopanje v Aquaparku
· brezplačni ležalniki in sončniki v Aquaparku
· brezplačno parkiranje v hotelski garaži

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela, tudi v sobah z balkonom
· brezplačno kopanje v Aquaparku
· brezplačni ležalniki in sončniki v Aquaparku
· brezplačno parkiranje v hotelski garaži

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Spogledljiva dama
Žusterna je tista spogledljivka, ki se ozira proti dober kilometer oddaljenemu zrelemu gospodu Kopru, lastniku palač, trgov, palmovega drevoreda in kralju kratkih kavic.

Miganje na sto načinov

Človek tod hitro dobi ideje, kaj vse početi. Morda ga zanese celo do Bonifike, koprske športne
Meke. Lahko pa telovadi z možgani v Centru eksperimentov in t. i. Escape roomu (sobi pobega).

Največji vodni park na Obali
Žusterna ne varčuje pri bazenih, skupaj jih imajo kar sedem, od tega štiri notranje. Tobogan in whirlpooli razdelijo kopalce na mlade in še bolj mlade.

OD NEKDAJ PA SO TISTI, KI VEDO, KAKO SE UŽIVA, HODILI SEM V SVET SAVN IN VODNI PARK AQUAPARK ŽUSTERNA.

Opis

Aquapark hotel Žusterna leži ob morju, nedaleč od starega primorskega bisera Kopra, do koder vodi nova, dober kilometer dolga, lepa sprehajalna pot. Plaža je oddaljena 50 m (čez cesto).

Aquapark se rad pohvali, da gre za največji vodni park na slovenski obali s 1200 m² vodnih površin. Žarki poletnega sonca vas bodo obsijali v zunanjih bazenih, kjer boste lahko zaplavali v bazenih z valovi ali se sproščali v masažnem bazenu s podvodnimi masažami. Pika na i bo čudovit pogled na morje in staro mestno jedro. Otroci bodo posebej veseli bazena z igrali. Vse dni v letu vas navdušuje bazen s toboganom ter whirlpooli. Plavate lahko v notranjem športnem bazenu z ogrevano morsko vodo, bazenu s podvodnimi masažami in v treh whirlpoolih. Tudi otroci bodo našli svoj vodni kotiček.

In če ste že na obali, jo tudi spoznajte – navdušile vas bodo tradicionalne istrske vasice, obalna mesteca …

V Aquapark hotelu Žusterna je skupaj 129 sob, povprašate lahko tudi za družinske sobe, suite in hotelski apartma. V vsaki sobi je klimatska naprava in sat. TV.

Zajtrk in večerja sta samopostrežna, s predhodno najavo pa vam pripravijo tudi dietno prehrano. Ko vas vodni užitki utrudijo, si povrnite energijo v bazenskem baru ali pa obiščite kavarno. 

Bazeni in wellness

Aquapark je največji vodni park na slovenski obali s 1200 m² zunanjih in notranjih vodnih površin (3 zunanji in 4 notranji bazeni). Vse dni v letu lahko uživate v plavanju v notranjem plavalnem bazenu z ogrevano morsko vodo (28–30 °C), whirpoolu (34 °C), otroškem bazenu z igrali (30 °C). Zunaj pa vas čaka bazenu s podvodnimi masažami (28 °C ) in otroški bazen z igrali. Brezplačno na voljo ležalniki in sončniki.

Sprostite se lahko tudi v Svetu savn.

Sobe

  • DS2 (1/2 brez balkona): dvoposteljna soba, 23 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon
  • DS2 B (1/2): dvoposteljna soba, 23 m²; balkon, kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon
  • DS3 (1/2+1) brez balkona: dvoposteljna soba, 23 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, možnost dodatnega ležišča
  • DS3 B (1/2+1): dvoposteljna soba, 25 m²; balkon, kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, možnost dodatnega ležišča
  • ES1 (brez balkona): nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo, 23 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon
  • ES1 B: namestitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); balkon, kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2 €/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1,5 €/osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se