• 03.04.2023
  • 02.05.2023
  • 2-5
  • 2 odrasla

Vila Adriatic

  • direktno na plaži
  • družini prijazno

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi v sobah in skupnih prostorih
· prost vstop na bazene
· uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· prost vstop na plažo
· prost vstop v fitnes

Več za vas

· brezplačen WiFi v sobah in skupnih prostorih
· prost vstop na bazene
· uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· prost vstop na plažo
· prost vstop v fitnes

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Udobje z razgledom na morje?
V zeleni mediteranski oazi se nahajajo nove, družinam prijazne Olive Suites. Vile Adriatic, Cedra in Bor so na idilični lokaciji med borovci in oljkami. Po čudovitem parku je razmetanih več vrst hišk. Trebuščki se polnijo v hotelu.

Spanje v samostanu?
Zakaj pa ne, če je to danes hotel! S čari preteklosti, vonjem Sredozemlja, dotikom sodobnosti ter
celo sveže prenovljen. Naselje leži v enem najlepših parkov, v osrčju katerega je Hotel Convent.

Dogaja, dogaja …
Morska voda je ogreta in pripeljana v notranji bazenski kompleks. Wellness? Savne? Ob prenovljeni plaži je nov igralni park - poleti še bazen in naravna senca.

REKREACIJA JE REGENERACIJA! PRINESITE ROLERJE, KOLESA … VEČERI PA SO REZERVIRANI ZA GLASBO V ŽIVO IN PLESNE VEČERE.

Opis

Vila Adriatic, v celoti prenovljena v letu 2021, leži v središču naselja Ankaran, v urejenem parku z bujnim sredozemskim rastjem. Prenovljena prodnata plaža, s ploščadmi za sončenje in novim otroškim igralnim parkom, je oddaljena 50–300 m.
Nekdanji benediktinski samostan, danes osrednji hotelski objekt Convent z recepcijo in restavracijo, je izreden kulturni spomenik z bogato zgodovino. V bližini hotela so nanizane vile, ki se skrivajo v senci borovcev. Tukaj so dobrodošle družine, saj je mirno in varno okolje pravšnje zatočišče zanje. Poleg tega so tukaj tudi otroška igrala, julija in avgusta pa vas bo razveseljevala tudi ekipa animatorjev. V resortu pa tudi sicer ne bo dolgčas, saj so tukaj: teniško igrišče, fitnes, pa tudi možnost igranja odbojke na mivki, nogometa, košarke, minigolfa, preizkusite pa se lahko tudi v različnih vodnih športih. V poletnih mesecih vam bo na voljo zunanji olimpijski bazen z morsko vodo. Sicer pa ne pozabite na wellness center Adria, kjer imajo na voljo bogato ponudbo tretmajev.  
V hladnejših mesecih bo prav prišlo namakanje v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo, kjer se boste lahko sprostili v dveh masažnih bazenih ali plavali v rekreacijskem bazenu, ki nudi tudi več vrst vodne masaže. Najmlajšim pa je namenjen manjši otroški bazen.  
V vili Adriatic je na voljo 64 sob. V vseh sobah boste našli LCD TV, klimatsko napravo, minibar in sef. Brezplačno je na voljo WiFi, parkirišče je potrebno doplačati. 
Samopostrežni zajtrk in večerja sta na voljo v prijetno urejeni restavraciji v Hotelu Convent.

Bazeni in wellness

Wellness center Adria (samostojna zgradba v parku) ima pokrit bazen z ogrevano morsko vodo (18x17 m, globina 1,35 m), dva whirpoola, otroški bazen, fitnes in savne (turška, finska in infrardeča). Na voljo so tudi masaže, kozmetične storitve in nege telesa.

Poleti je na voljo tudi olimpijski bazen z morsko vodo na prostem (50x25 m).

Sobe

  • DS2-3 B (vile Adriatic 4*): dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, balkon ali terasa, možnost dodatnega ležišča (120 x 200)
  • DS3 B (1/2+1) (vile Adriatic 4*): dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, balkon ali terasa, možnost dodatnega ležišča (120 x 200)
  • ES1 B (vile Adriatic 4*): nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, minibar, klimatska naprava, balkon ali terasa

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,50 €/osebo na dan (otroci:-100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 2 €/osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se