• 03.12.2022
  • 01.01.2023
  • 2-5
  • 2 odrasla

Hotel Convent

  • družini prijazno
  • seniorji
  • za mlade

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi v sobah in v skupnih prostorih
· prost vstop na bazene
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· prost vstop na plažo
· prost vstop v fitnes

Več za vas

· brezplačen WiFi v sobah in v skupnih prostorih
· prost vstop na bazene
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· prost vstop na plažo
· prost vstop v fitnes

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Udobje z razgledom na morje?
V zeleni mediteranski oazi se nahajajo nove, družinam prijazne Olive Suites. Vile Adriatic, Cedra in Bor so na idilični lokaciji med borovci in oljkami. Po čudovitem parku je razmetanih več vrst hišk. Trebuščki se polnijo v hotelu.

Spanje v samostanu?
Zakaj pa ne, če je to danes hotel! S čari preteklosti, vonjem Sredozemlja, dotikom sodobnosti ter
celo sveže prenovljen. Naselje leži v enem najlepših parkov, v osrčju katerega je Hotel Convent.

Dogaja, dogaja …
Morska voda je ogreta in pripeljana v notranji bazenski kompleks. Wellness? Savne? Ob prenovljeni plaži je nov igralni park - poleti še bazen in naravna senca.

REKREACIJA JE REGENERACIJA! PRINESITE ROLERJE, KOLESA … VEČERI PA SO REZERVIRANI ZA GLASBO V ŽIVO IN PLESNE VEČERE.

Opis

Hotel Convent leži v središču naselja Ankaran, v urejenem parku z bujnim sredozemskim rastjem. Prenovljena prodnata plaža, s ploščadmi za sončenje in novim otroškim igralnim parkom, je oddaljena 50–150 m.

Hotel Convent je nekdanji benediktinski samostan, okoli njega so nanizane vile. Hotel odlikuje mirna lokacija, bližina morja, zelena okolica in raznolika ponudba. Varno in senčno zavetje številnih poti in igrišč v letovišču je idealno za družine z majhnimi otroki.

V poletnih dneh je tik ob morju odprt zunanji olimpijski bazen z morsko vodo, kjer se lahko ohladite. Možnost najema sončnikov in ležalnikov. Ne pozabite na wellness center Adria in sprostitev v savni. V hladnejših dneh se odpravite v notranji bazen, ki vas bo ogrel s toplo morsko vodo. Sprostitev pa poiščite v masažnem bazenu. Najmlajšim je namenjen majhen otroški bazen s toboganom. Posedite na zunanji terasi in se nastavljajte prijetnim žarkom.

V hotelu je 23 standardno opremljenih sob in 1 apartma. Sobe so klimatizirane in opremljene s pohištvom v klasičnem stilu. V njih boste našli LCD TV, minibar in sef, na voljo je tudi brezplačen WiFi. Parkirišče je potrebno doplačati.

V prijetno urejeni restavraciji hotela Convent sta vam na voljo samopostrežni zajtrk in večerja. Če ste že na morju, si privoščite jedi mediteranske kuhinje, s katerimi vas bodo navdušili.

Bazeni in wellness

Wellness center Adria (samostojna zgradba v parku) ima pokrit bazen z ogrevano morsko vodo (18x17 m, globina 1,35 m), dva whirpoola, otroški bazen, fitnes in savne (turška, finska in infrardeča). Na voljo so tudi masaže, kozmetične storitve in nege telesa.

Poleti je na voljo tudi olimpijski bazen z morsko vodo na prostem (50x25 m).

Sobe

  • DS2 - hotel: dvoposteljna soba, 16 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase,sat. TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, sef, telefon, minibar
  • ES1 - hotel: enoposteljna soba, 9 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, sef, telefon, minibar

Taksa in prijava


PLEČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,50 €/osebo na dan (otroci:-100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 2 €/osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se