• Rodos
  • LJU
  • 11.08.2020
  • 09.09.2020
  • 2 odrasla

Opis ponudbe

Lega: Zelo priljubljeni apartmaji, ležijo v idiličnem letovišču Stegna le 50 m od istoimenske, lepe peščene plaže, ki je zelo priljubljena tudi pri domačinih. V neposredni bližini je nekaj tipičnih grških tavern, barov in trgovinic. Do Lindosa je 23 km, do glavnega mesta Rodos pa 32 km.
Ponudba: Novejši, leta 2015 obnovljeni apartmaji, sestavljeni iz dveh med seboj oddaljenih poslopij v katerih je skupaj 45 bivalnih enot, ponujajo svojim gostom recepcijo, brezplačni WiFi, zajtrkovalnico, teraso za sončenje na strehi hotela, mini market in parkirišče. Brezplačne kopalne brisače.
Nastanitev: Prostorni, od 28 m2 do 32 m2 veliki studii imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, kombiniran dnevno spalni prostor z dvema ali tremi posteljami, pogradom in kuhinjsko nišo, kuhalnik za kavo ali čaj, TV, brezplačen WiFi, mreže proti mrčesu in balkon ali teraso. Apartmaji tipa A so enako opremljeni s tem, da imajo ločeno spalnico. Apartmaji tipa B so prav tako enako opremljeni, s tem da imajo dve spalnici, dve kopalnici in velikansko teraso. Čiščenje vsak dan, menjava brisač šestkrat tedensko in menjava posteljnine trikrat tedensko.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se