• Hrvaška
  • 18.09.2021
  • 17.10.2021
  • 4-7
  • 2 odrasla

Hotel Tony

  • športi z žogo

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in v Beach baru
· brezplačni ležalniki na plaži
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in v Beach baru
· brezplačni ležalniki na plaži
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Družinsko voden hotel nima dolgega spiska infrastrukture, ima pa knjigo gostov, polno pohval. Razen v sobah, Tony gosti tudi ljubitelje dalmatinske hrane v hišni ribji restavraciji. Lepa plaža je blizu, prav tako pa tudi najstarejše mesto na otoku, kjer lahko obiščete tudi soline, kupite paško čipko, sir …

Opis

Hotel Tony leži na mirnem predelu, pribl. 1 km od centra najstarejšega mesta na otoku, Paga. Plitka plaža, primerna za otroke, se nahaja 50 m od hotela. Na preurejeni zasebni plaži vas čakajo za brezskrben oddih tudi ležalniki.

Če radi raziskujete in ste Pag že prečesali po dolgem in počez, spoznali paško čipko in sir ter se okopali v zdravilnem blatu, se lahko odpravite do Velebita in Karlobaga ter v enem dnevu okusite kopališko-gorski užitek. Na izlet se lahko odpravite tudi organizirano, povprašajte na recepciji o ponudnikih izletov.

Če se vam bo zahotelo rekreacije, imate v bližini možnost izposoje čolnov za veslanje ali koles in različne športne objekte, kot so teniška igrišča, odbojka na plaži idr. Željni počitka in sprostitve pa lahko uživate v družinski hiši, ki vas bo navdušila z gostoljubnostjo in individualnim pristopom do gostov.

V hotelu je 19 klimatiziranih in prijetno opremljenih sob. Vse imajo sat. TV in brezplačen WiFi.

Prepustite se razvajati dalmatinskim okusom in regionalnim dobrotam. V hotelu nudijo samopostrežni zajtrk, za večerjo pa so na izbiro meniji. Tudi na plaži ne boste ostali lačni ali žejni, saj vas tam pričakuje Beach bar z osvežilnimi pijačami in hitro hrano.

Sobe

    Taksa in prijava


    PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 1,5 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 12 let, -50% 12-18 let).

    Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

    Strinjam se