• 20.04.2021
 • 10.10.2021
 • 7
 • 2 odrasla

Hotel Bellevue

 • direktno na plaži
 • v bližini plaže (cca. 100-500m)
 • družini prijazno
 • animacijski program
 • bogata športna ponudba
 • zunanji bazen
 • notranji bazen
 • vodni športi
 • bogata wellness ponudba
10 / 10 Odlično
77 ocen

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu in na plaži
· prost vstop v fitnes, Be Fit programi
· brezplačna uporaba brisač za kopanje ob bazeni in na plaži
· ob prihodu mineralna voda
· set za pripravo kave ali čaja v sobi
· brezplačno varovano hotelsko parkirišče
· polnilnica za električne avtomobile

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu in na plaži
· prost vstop v fitnes, Be Fit programi
· brezplačna uporaba brisač za kopanje ob bazeni in na plaži
· ob prihodu mineralna voda
· set za pripravo kave ali čaja v sobi
· brezplačno varovano hotelsko parkirišče
· polnilnica za električne avtomobile

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Uživanje v življenju je bilo vodilo arhitekta, ko je vihtel svojo taktirko. Vrhunski spa, elegantne terase, veliko zelenja. Minimalistično, zračno in svetlo. Vsak se bo dobro počutil v tem raju, kjer imajo tudi suite z lastnim jacuzzijem, masaže na vrtu, »signiture« koktejle, zasebno plažo … Carpe diem!

Opis

Prestižni hotel Bellevue leži v zalivu Čikat, pribl. 1,5 km od mesta Mali Lošinj. Plaža je večinoma skalnata, s ploščadmi za sončenje, oddaljena pribl. 50 m. Na plaži se nahajajo brezplačni ležalniki in sončniki, prhe ter kabine za preoblačenje.

Luksuzen hotel se nahaja v dišečem borovem gozdu, v njegovi notranjosti pa se skriva atrij z negovanim parkom, ki je prava paša za oči. Hotel je bil leta 2014 popolnoma prenovljen in danes povezuje eleganco, udobje, stik z naravo ter razvajanje na najvišjem nivoju. Lošinj je naravno klimatsko zdravilišče, kjer zrak blagodejno vpliva na vaša dihala, v novem Wellness in spa centru pa se posvečajo zdravemu in mladostnemu videzu svojih gostov.

Ob atraktivni terasi za sončenje vas čaka zunanji bazen z morsko vodo v dveh nivojih, povezanih z vodometom. Ob bazenu je tudi bar. Na razvajanje vabi Spa Clinic z lastnim vrtom in predelom za sončenje. Gosti imajo prost vstop v fitnes in spa, kjer so finska in bio savna (delovanje odvisno od razmer), hladni bazen, parna kopel, relax zona z vodnimi in ogrevanimi ležišči, prhe doživetja, fitnes … Brezplačen je tudi Be Fit program s 4 telovadnimi aktivnostmi dnevno.

Štirinadstropna hotelska zgradba z atrijem ima 185 sob in 21 suit. Luksuzno opremljene sobe so klimatizirane in opremljene z LCD TV, minibarom ter brezplačnim WiFi-jem. Vsaka soba ima dnevno osvežen set za pripravo čaja ali kave.

Ob bogatem samopostrežnem zajtrku z velikim izborom kulinaričnih specialitet se bo dan začel, kot se mora. Gostom, ki potrebujejo prilagojeno hrano zaradi alergij in intoleranc, ponujajo ob predhodni najavi možnost hrane brez laktoze, glutena in druge prilagojene diete. Na recepciji povprašajte tudi za možnost večerje v okoliških restavracijah.

Sobe

 • DS2 B - superior: dvoposteljna soba, 28 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase,LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, sef, telefon, balkon
 • DS2 BM - superior: dvoposteljna soba, 28 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase,LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, sef, telefon, balkon,morska stran
 • DS2 - superior atrium: dvoposteljna soba, 25 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase,LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, sef, telefon, pogled na atrij hotela
 • DS2-3 B deluxe: dvoposteljna soba, 38 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase,LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, sef, telefon, balkon,možnost dodatnega ležišča
 • DS2-3 BM deluxe: dvoposteljna soba, 38 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, sef, telefon, balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča

Koristne informacije

Prijava: 15–24h (javiti pozen prihod do 22h), odjava: 7–12h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club.
Prednosti: bazeni so odprti ves čas obratovanja hotela. Fitnes, dnevni program s 4 aktivnostmi, z doplačilom na voljo osebni trener, najem koles. Možnost najema gliserja ali jadrnice.
Z doplačilom: večerja 48 €/dan (otroci 3–5 let 50 % popusta, 5–12 let 30 % popusta), športne aktivnosti.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Omejeno število sončnikov in ležalnikov ob bazenu in na plaži.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 8-10 HRK/osebo na dan, odvisno od termina bivanja (otroci: -100% do 12 let, -50% 12-18 let) + enkratna prijava 25 HRK/osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se