• 20.04.2021
 • 10.10.2021
 • 7
 • 2 odrasla

Hotel Aurora

 • direktno na plaži
 • družini prijazno
 • animacijski program
 • bogata športna ponudba
 • zunanji bazen
 • notranji bazen
 • vodni športi
 • bogata wellness ponudba
 • masaža
8 / 10 Zelo dobro
407 ocen

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop na hotelski bazen
· prost vstop v fitnes
· brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat
· prost vstop v relax zono in v savne (glede na razpoložljivost)
· brezplačna uporaba torbe z brisačami za kopanje (ena brisača/osebo/bivanje)
· brezplačna uporaba ležalnikov in sončnikov ob bazenih in na plaži (glede na razpoložljivost)
· pijača in prigrizki za otroke v animacijskih programih (glede na sezono)
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop na hotelski bazen
· prost vstop v fitnes
· brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat
· prost vstop v relax zono in v savne (glede na razpoložljivost)
· brezplačna uporaba torbe z brisačami za kopanje (ena brisača/osebo/bivanje)
· brezplačna uporaba ležalnikov in sončnikov ob bazenih in na plaži (glede na razpoložljivost)
· pijača in prigrizki za otroke v animacijskih programih (glede na sezono)
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Stoletni bori in pljuskajoče morje so zaslužni, da je tu naravno klimatsko zdravilišče. Brezplačno terapijo dobite kar na sprehodu. A tudi notri se dogaja: wellness s 5 tipi savn, bazen, lepotni tretmaji … Zunaj pa eno samo veselje na bazenu, v animacijskih kotičkih ter na priljubljeni plaži Sunčana uvala.

Opis

Hotel Aurora leži nad zalivom Sunčana uvala, pribl. 2 km od mesta Mali Lošinj, tik ob Family hotelu Vespera. Prodnata plaža v zalivu Veli žal je oddaljena pribl. 100 m, skalnata plaža s ploščadmi za sončenje pa pribl. 50 m in dostopna po gozdni poti in stopnicah.

Hotel se nahaja v borovem gozdu in predstavlja stik sodobnega dizajna, udobnosti in odličnih storitev. Aura Botanical SPA Garden center je urejen v mediteranskem slogu ter ponuja nego telesa, obisk kar 5 različnih savn, sobo za sprostitev, fitnes, lepotne programe, masaže  … Razprostira se na 1500 m², zato se ga splača obiskati. Nekaj mirnih trenutkov zase si lahko privoščite tudi v fitnesu (ločena zgradba). Organizirajo bogate dnevne in večerne programe (večerni program v hotelu Vespera) za otroke po starostnih skupinah: Babyklub (2–5 let), Miniklub (5–8 let), Juniorklub (8–12 let) in Teenklub (12–16 let).

Ob morju lahko srečate ljudi, ki so se v to naravno klimatsko zdravilišče prišli nadihati svežega morskega zraka in uživati v spokojni naravi. V poletni sezoni je na voljo bazen na prostem z morsko vodo. Na voljo so tudi sončniki in ležalniki. V hotelu je notranji bazen z morsko vodo in whirpooloma ter otroški bazen, ki je odprt vse leto.

Hotel ima 393 sob, na voljo so tudi večje sobe za družine. Vse sobe so klimatizirane in imajo sat. TV, minibar, brezplačen WiFi in balkon.

Hotelski chef vsak dan izbere sveže lokalne sestavine za samopostrežne zajtrke in večerje, ogledate si lahko tudi show cooking. Ob predhodni najavi pa pripravijo tudi hrano brez alergenov, vegansko ali makrobiotično. Na recepciji povprašajte tudi za možnost à la carte večerje v Dine Around (1.4.–30.9.).

Sobe

 • DS2 -3 BM - standard plus: dvoposteljna soba, 25 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča za otroka do 7 let
 • DS2 B - standard: dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, balkon
 • DS2 B classic: dvoposteljna soba, 20 m2; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, balkon
 • DS2 BM - standard: dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, balkon, morska stran
 • DS2-3 B - premium: dvoposteljna soba, 30 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, balkon, možnost dodatnega ležišča (100 x 185 cm)
 • DS2-3 BM - premium (pm): dvoposteljna soba, 30 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča (100 x 185 cm)
 • SU2-4 BM: dvoposteljna soba z dnevno sobo za 2–4 osebe, 37 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, balkon, morska stran, 2 dodatni ležišči (100 x 185 cm)

Koristne informacije

Prijava: po 14h (najaviti pozen prihod), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: notranji bazen je odprt ves čas delovanja hotela. Animacije za otroke od 2 do 16 let (v pred- in posezoni 6 x tedensko med 10:00 in 12:00 ter 15:00 in 17:00 (razen ponedeljka), v času 11. 6.–4. 9. 2021 pa 7 x tedensko med 10:00 in 19:00. Pester program aktivnosti v času med 24. 4. in 10. 10. 2021: večerni program za otroke in odrasle, spa gym, aeriobika, vodna aerobika, hulahop fitnes, funkcionalni trening, vadba raztezanja, plesna aerobika, plesni fitnes, odbojka na mivki, streetball (6 x tedensko) – vselej 3–6 aktivnosti dnevno. Šport: 8 peščenih teniških igrišč (od teh 2 osvetljeni), šola tenisa, najem koles, igrišča za nogomet, košarko, odbojka na mivki, vodni športi … Promocijske cene vstopnic za Aqua Park v kampu Čikat. V hotelu so še: zdravnik, frizer … Dine around: možnost menjave večerje v hotelu za voucher, s katerim lahko koristite 30 % popust za hrano v à la carte restavraciji (Veli žal, Borik Mediterranean Bar in Steakhouse Diana) ali 20 % za hrano popust v à la carte restavraciji Konoba Cigale ali 15 % popust za hrano v à la carte restavracijah Matsunoki, Bava in Alfred Keller (popust ne velja za pijačo, potrebna je predhodna najava na recepciji do 13. ure).
Z doplačilom: otroška posteljica 8 €/dan; polpenzion 15 €/osebi/dan (popusti 100 % do 3 let, 50 % 3–5 let, 30 % 5–12 let; športne aktivnosti, najem koles; programi in tretmaji v Aura Botanical SPA.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Hotel ni prilagojen invalidom. Zunanji bazen je odprt v poletnih mesecih, odvisno od vremenskih razmer. Omejeno število ležalnikov in sončnikov ob bazenih in na plaži.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 8-10 HRK/osebo na dan, odvisno od termina bivanja (otroci: -100% do 12 let, -50% 12-18 let) + enkratna prijava 25 HRK/osebo na bivanje.

Na morje z avtobusom

Si želite popolnoma brezskrben dopust? Potem se nam pridružite na našem organiziranem prevozu do Wellness hotela Aurora v kraju Mali Lošinj. Tako boste svoj dopust pričeli takoj za tem, ko boste zaklenili domača vrata, in si privoščili brezskrben dremež na naših udobnih avtobusih.

Povratni avtobusni prevoz do hotela vsako nedeljo od 24.4. do 30.10.
Ne prezrite: cena povratnega avtobusnega prevoza že za 68 €/osebo.

Cena prevoza je pri ponudbi že prišteta k ceni nastanitve in vključuje vse stroške, tudi karto za trajekt. Na prevozih je poskrbljeno za predpisane varnostne ukrepe.

Vstopna mesta:
Maribor, Celje, Ljubljana in Postojna.
Točne ure odhodov bodo razvidne iz končnega obvestila.

Ob rezervaciji aranžmaja Turistične agencije Sonček lahko v določenih terminih z doplačilom rezervirate avtobusni prevoz.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se