• 20.04.2021
 • 10.10.2021
 • 7
 • 2 odrasla

Family hotel Vespera

 • direktno na plaži
 • v bližini plaže (cca. 100-500m)
 • družini prijazno
 • animacijski program
 • bogata športna ponudba
 • zunanji bazen
 • notranji bazen
 • vodni športi
 • bogata wellness ponudba
8 / 10 Zelo dobro
215 ocen

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· prost vstop v fitnes
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu in na plaži
· brezplačna uporaba torbe z brisačami za kopanje (ena brisača/osebo/bivanje)
· pijača in prigrizki za otroke v animacijskih programih (v času obratovanja kluba)
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· prost vstop v fitnes
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu in na plaži
· brezplačna uporaba torbe z brisačami za kopanje (ena brisača/osebo/bivanje)
· pijača in prigrizki za otroke v animacijskih programih (v času obratovanja kluba)
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Otroški smeh odmeva iz otroških kotičkov, kjer animatorjem ne zmanjka domišljije. Naziv »Kinderhotels« je uradna potrditev tega, kar otroci potrdijo s svojim smehom: odlično opremljene igralnice, igrišča na prostem, bazenski družinski kompleks s toboganom, dobra hrana … Mame tu cenijo gosto senco.

Opis

Family Hotel Vespera leži nad zalivom Sunčana uvala, pribl. 2 km od centra mesta Mali Lošinj, ob hotelu Aurora. Skalnata plaža s ploščadmi za sončenje je oddaljena pribl. 50 m po gozdni poti in stopnicah. Prodnata plaža v zalivu Veli žal je oddaljena pribl. 300 m.

Hotel je zasnovan po sodobnih smernicah in ustvarjen za odlične družinske počitnice. Velik poudarek dajejo poletni animaciji, saj organizirajo bogate dnevne in večerne programe za otroke po starostnih skupinah: Babyklub (2–5 let), Miniklub (5–8 let), Juniorklub (8–12 let) in Teenklub (12–16 let).

Veliko smeha se sliši iz dobro opremljenih otroških igralnic z blazinami, igračami, konzolo Play Station … z igrišča na prostem, predvsem pa z bazenskega kompleksa Family Aqua Fun z zunanjimi bazeni na pribl. 3000 m². Tu so veliki bazen z masažami in slapovi (37 m, globina 1,35 m), whirpooli s pogledom na morje, dva bazena za otroke s toboganom, slapom in vodometom. Nekaj mirnih trenutkov zase si lahko privoščite tudi v fitnesu (ločena zgradba).

Sodoben hotel ima 404 sobe, vse so opremljene s klimatsko napravo, LCD TV, minibarom in brezplačnim WiFi-jem. Imajo tudi prostornejše družinske sobe in možnost izposoje otroških vozičkov, grelnikov stekleničk in vode ter ostale otroške opreme.

Na voljo sta storitvi polpenzion, pri kateri je ob večerji na voljo brezalkoholna pijača (30. 5.–17. 6. 2021. in 29. 8.–9. 10. 2021) in polni penzion plus (11. 6.–4. 9. 2021). Za osebe z alergijami je ob predhodni najavi možnost prilagojene hrane. Na recepciji povprašajte tudi za možnost večerje v okoliških restavracijah – Dine Around.

Sobe

 • DR2-4 B: družinska soba za najmanj 2 odrasla in 2 otroka do 16 let, 40 m², dve z vrati povezani dvoposteljni sobi; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, pay TV (z doplačilom), klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, balkon
 • DR2-4 BM: družinska soba za najmanj 2 odrasla in 2 otroka do 16 let, 44 m², dve z vrati povezani dvoposteljni sobi; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, pay TV (z doplačilom), klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, balkon, morska stran
 • DS2-3 B - standard: dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, pay TV (z doplačilom), klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, balkon, možnost dodatnega ležišča (dodatno ležišče primerno za otroka do 12 let)
 • DS2-3 BM- standard: dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, pay TV (z doplačilom), klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča (dodatno ležišče primerno za otroka do 12 let)

Polni penzion plus

v terminu 11. 6.–4. 9. 2021
· bogati samopostrežni zajtrk in večerja
· samopostrežno lahko kosilo
· popoldanski prigrizki, voda in sokovi v Baby-, Mini-, Junior- in Teenklubu (v času obratovanja kluba)
· pijača ob obrokih (točeno pivo, vino, gazirani in negazirani sokovi, voda, čaj, kava)

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod do 22h), odjava: do 11h.
Kartice:
Mastercard, Visa, Diners Club, Eurocard.
Prednosti:
animacije za otroke od 2 do 16 let. Pester program aktivnosti 6x tedensko (3–6 aktivnosti dnevno) v poletnem času: skupinske vadbe, fitnes, kreativne delavnice. 8 peščenih teniških igrišč (od teh 2 osvetljeni), šola tenisa, najem koles, igrišča za nogomet, košarko, odbojka na mivki, vodni športi ...
Z doplačilom:
 otroška posteljica pribl. 4 €/dan (30 HRK/dan); športne aktivnosti.
Omejitve:
pijača (gazirani in negazirani sokovi, voda) in prigrizki za otroke do 12 let v animacijskih programih (v času obratovanja kluba) ob predhodno najavo. Psi niso dovoljeni. Hotel ni prilagojen invalidom. Animacija je na voljo v sezoni vsak dan, razen ponedeljka. Omejeno število sončnikov in ležalnikov ob bazenu in na plaži. Zunanji bazen je odprt v poletnih mesecih, glede na vremenske razmere.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 8-10 HRK/osebo na dan, odvisno od termina bivanja (otroci: -100% do 12 let, -50% 12-18 let) + enkratna prijava 25 HRK/osebo na bivanje.

Na morje z avtobusom

Si želite popolnoma brezskrben dopust? Potem se nam pridružite na našem organiziranem prevozu do Family hotel Vespera v kraju Mali Lošinj. Tako boste svoj dopust pričeli takoj za tem, ko boste zaklenili domača vrata, in si privoščili brezskrben dremež na naših udobnih avtobusih.

Povratni avtobusni prevoz do hotela vsako nedeljo od 24.4. do 30.10.

Ne prezrite: cena povratnega avtobusnega prevoza že za 68 €/osebo.

Cena prevoza je pri ponudbi že prišteta k ceni nastanitve in vključuje vse stroške, tudi karto za trajekt. Na prevozih je poskrbljeno za predpisane varnostne ukrepe.

Vstopna mesta:

Maribor, Celje, Ljubljana in Postojna
Točne ure odhodov bodo razvidne iz končnega obvestila.

Ob rezervaciji aranžmaja Turistične agencije Sonček lahko v določenih terminih z doplačilom rezervirate avtobusni prevoz.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se