• 20.04.2021
  • 10.10.2021
  • 7
  • 2 odrasla

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· brezplačno parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· brezplačno parkirišče

Opis

Penzion Delfin je simpatičen objekt z družinskim vzdušjem, ki leži v mirnem predelu mesteca Omišalj, le slab kilometer od mestnega jedra. Obdaja ga gosto sredozemsko rastje in tudi v najbolj vročih dneh poskrbi, da se lažje diha. Plaža je oddaljena manj kot 50 metrov, je betonirana, z majhnimi zalivčki in urejenimi prodnatimi dostopi v morje. Na plaži se lahko osvežite tudi v baru.

Staro mesto Omišalj je polno majhnih, očarljivih vijugastih uličic, ki ohranjajo dragoceno kulturno in zgodovinsko dediščino. Krk je tudi sicer primeren otok za odkrivanje zgodovine in naravnih posebnosti, Slovencem pa je zanimiv tudi, ker ga s kopnim povezuje most in je lahko dostopen. Na mirnejši legi hotela boste imeli mirne počitnice v naravnem okolju.

V penzionu je 48 preprosto opremljenih sob, v vseh najdete klimatsko napravo, LCD TV. Najvišji del stopničaste stavbe ima 6 nadstropij, ki so dosegljiva tudi z dvigalom. Pred penzionom je brezplačno parkirišče. Na plaži lahko najamete sončnike in ležalnike.

V hotelski restavraciji, kjer vam bodo pripravili samopostrežni zajtrk in večerjo, vas bo prijetno hladila klima, morda pa bo celo prijetno posedeti na lepi terasi.

Sobe

  • DS2 standard: dvoposteljna soba, 38 m²; kopalnica s prho, LCD TV, klimatska naprava, telefon
  • DS2-3 standard (1/2+1): dvoposteljna soba, 42 m²; kopalnica s prho, LCD TV, klimatska naprava, telefon, možnost dodatnega ležišča
  • ES1 standard:

Koristne informacije

Prijava: po 14h, odjava: do 10h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: brezplačno parkirišče; brezplačna uporaba otroške posteljice (na vprašanje).
Z doplačilom: psi 10 €/dan (v sobah v pritličju, na vprašanje); najem sončnikov in ležalnikov na plaži.
Omejitve: hotel ni prilagojen invalidom.

 

Taksa in prijava


Turistična taksa plačana v agenciji.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se